Розділ Події

У Грицівській громаді прощались із захисником Ліневичем Іваном

Автор 01 квітня 2023, 19:13

1 квітня 2023 року Грицівська громада знову в жалобі. Віддаючи шану та славу, мешканці села Сасанівка та всієї громади навколішки проводжали в останню путь героя - захисника Ліневича Івана, який віддав своє життя за Україну, за її волю, за її незалежність.

Ліневич Іван Борисович народився 2 червня 1987 року. В 1994 році пішов навчатись в Крачанівську загальноосвітню школу. В 2005 році пішов здобувати освіту у Шепетівський технікум Подільського державного аграрно-технічного університету за спеціальністю "бухгалтерський облік", звідки і мав позивний "Бухгалтер".

Був наймолодшою дитиною в сім’ї, проте рано залишився сиротою. Не зважаючи на важкі випробування долі Іван виріс мужнім патріотом, чуйною людиною.

Після здобуття освіти, поїхав працювати до Києва. Згодом повернувся у рідне село, звідки був призваний захищати нашу українську землю від російського ворога і у вересні 2022 вступив до лав ЗСУ. Він був мужнім воїном, незламним, відважним патріотом але війна обірвала його молоде життя. Іван трагічно загинув 22 березня 2023року.

Наш захисних, воїн, який захищав наш мирний сон, наше життя тут, в тилу відважно віддав своє. В глибокій скорботі приносимо щирі співчуття родині.

Нехай пам'ять про нашого героя завжди живе у наших серцях.

Вічна пам'ять герою.

Він наближав нашу ПЕРЕМОГУ !

Слава Україні !

Героям Слава !

Грицівська селищна рада

0
репостів
0
репостів