Розділ Події

На Шепетівщині попрощались із солдатом Коротюком Віталієм Богдановичем

Автор 12 вересня 2022, 14:40

Сьогодні, 12 вересня, в селі Клубівка Ізяславської територіальної громади прощалися з солдатом, стрільцем-снайпером механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону Віталієм Коротюком, який загинув 6 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на Харківському напрямку.

Багато небайдужих прийшли розділити горе з сім’єю загиблого Героя — друзі, військові побратими, духовенство, представники районної та місцевої влади, земляки. Кортеж із тілом загиблого на війні Героя зустрічали «живим коридором» з українською символікою усі небайдужі громадяни у місті Ізяслав та в селі Клубівка. Весь шлях від м.Ізяслав до рідної домівки був встелений квітами.

Підтримати рідних прийшли сотні односельців, друзі і побратими Віталія. Похоронна процесія, що розтягнулася на кількасот метрів, йшла у невимовній тузі під звуки духового оркестру. Труну з тілом Героя пронесли на руках через село до місцевого храму, в якому відбувся чин похорону. Поховали героя з військовими почестями на місцевому кладовищі с.Клубівка, на Алеї почесних поховань.

Російський агресор забрав люблячого сина та брата, коханого чоловіка, у двох маленьких синів - турботливого татка, в громади - відважного захисника….

Він служив правдою та волею за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. 

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять Герою!

Шепетівська РДА

Останнє редагування 12 вересня 2022, 18:06
0
репостів
0
репостів