Розділ Події

На день міста Шепетівки зібрали 111 тис. грн. на користь ЗСУ

Автор 13 червня 2022, 14:25

12 червня під гаслом "З любов'ю - заради перемоги!" на площі імені Т.Г.Шевченка відбулись благодійний аукціон "Волонтерська арта" та заходи до Дня міста Шепетівка. Мешканці та гості громади гарно провели час і здійснили благочинність на користь Збройних Сил України.

Наше місто святкує свій день народження – свято, яке має об’єднувати і згуртовувати шепетівчан, всю територіальну громаду міста. Особливо сьогодні, для нас це дуже важливо.

Шепетівська міська бібліотека для дітей підготувала для маленьких шепетівчан окрему розважальну зону з книгами, журналами, розмальовками. Гості свята залюбки знайомились з новинками, дітлахи малювали та розважались.

Інформаційно – пізнавальна виставка «Фольклорна веселка» знайомила шепетівчан і гостей міста з зразками дитячого фольклору, який побутує в нашій місцевості,а саме: дражнили, забавлянки, скоромовки,лічилки, які були зібрані дітьми під час краєзнавчої етнографічної експедиції «Мій рідний край – моя земля». До пошукової роботи були залучені користувачі – діти Шепетівської міської бібліотеки для дітей. Неабиякий інтерес виявили дітки до бібліотечної локації «Казкові мандри рідним містом».

На площі була виставка і продаж картин Шепетівської дитячої художньої школи, безоплатну правову допомогу від Шепетівського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги надавала Юлія Школьнік, кошти збирали і вихованці "Пласту" та "ОТГ23" на чолі із Оленою Драчук, фотозона "Крутого весілля" та закладів освіти збирали черги охочих сфотографуватись.

За сприяння Шепетівської спілки ветеранів Афганістану організували навчально-ознайомлювальну виставку вибухонебезпечних предметів та зброї для мешканців міста. Навчання є актуальним на даний час. Мешканці міста повинні бути обізнаними у цих питаннях, щоб зберігти своє життя та здоров'я. Школа висловлює вдячність ветеранам Афганістану, співпраця з якими є постійною.

Шепетівське районне управління поліції та Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області розважали наймолодших учасників. Навчали містян і першої медичної допомоги, за що дякуємо силовикам.

Площу міста впорядкували та допрацювали силами Віктора Фещина. А пам'ятний знак Кобзареві доповнили новою композицією завдяки Юрію Тризубцю. Дякуємо фотографам Денису Дзекану, Дмитру Шпаку, Миколі Дідуку, Юлії Федорук які працювали на радість містян.

Настрій піднімали колективи "Інеш", " Віват", "Браво", " Cheer Planet", "Овація", "Lady dance", "Колорит", "Файні молодички" та неймовірні юні вокалісти і викладачі Музичної школи та будинку культури. Муніципальний естрадно-симфонічний оркестр на чолі із Іваном Кабацій вражав музичною майстерністю. Дякуємо "Волонтерській арті" за консолідацію зусиль містян, а Олександру Горецькому за банер і наклейки подаровані місту.

Сьогодні наглядова рада порахувала підсумки благодійної акції до Дня міста. Ми гуртом зібрали дуже солідну суму - 111 тис. грн.

Щиро дякуємо усім підприємцям, які надали лоти для лотереї: салон краси "Каприз", фотограф Денис Дзекан, салон краси "Royal Style", сімейна піцерія "Дрова", готельно-ресторанний комплекс "Royal Rest", ресторан "Рафінад", фотограф Ірина Володченко, майстерня Кральова, магазин "Світ Орхідей", провайдер West Network, косметолог Світлана Гребін, перукарня "Вікторія", комплекс "Зайка", готель "Центральний", "Майстер Клуб".

Міський голова подякував меценатам ярмаркового містечка: компанії "Фрінет", "Мамин хліб", Art Grill, "Колиба", "Ювілейний", "Стратон", Михайлу Верхогляду, Ігору Волоткевичу, Павлу Алілуйку, Руслану Альмяшову та волонтерам з Волновахи за польову кухню, "ОТГ23" за печиво, сім'ям Завистовських, Васьківських, Горделюків, господиням сіл Плесна, Пліщин ти Жилинці за пироги та вареники.

Фотозвіт з Дня міста Шепетівки

Останнє редагування 15 червня 2022, 14:13

Відео

0
репостів
0
репостів