Понеділок, 19 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

103 роки - це довгий і тернистий життєвий шлях із злетами та падіннями, 103 роки - це море сліз радості та горя, 103 роки - це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 103 роки – це ціла епоха, ім’я якої – Бондарук Марія Йосипівна!

Мешканці Шепетівщини здобули нагороди на легкоатлетичному турнірі пам’яті Героя Небесної Сотні
Розділ Спорт

Минулими вихідними у Старокостянтинові, що на Хмельниччині, за підтримки регінального відділення Національного олімпійського комітету України відбувся 11 відкритий обласний меморіал з легкої атлетики пам’яті Героя України, Героя Небесної Сотні Сергія Бондарчука, колишнього вчителя фізики місцевої гімназії, котрій присвоєно його ім’я, та захисникам України.

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» поділилась оперативною інформацією щодо захворюваності на грип, ГРВІ і COVID-19 по стаціонару.

Шепетівська громада втратила на війні ще одного патріота, захисника, воїна. Обірвалося ще одне молоде життя.

Його рідне місто досі окуповане: на Шепетівщині попрощались із захисником Казанцевим Ігорем
Розділ Події

Відповідно до розпорядження міського голови 19 лютого 2024 року на території Славутської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби. Громада попрощалась із захисником Казанцевим Ігорем Олександровичем.

Дням на Шепетівщині завершився судовий процес, у якому за вчинення особливо тяжкого злочину на території Шепетівського району судили трьох мешканців Рівненської області. 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру поліцейському за фактом перевищення повноважень, що супроводжувалося насильством ( ч. 2 ст. 365 КК України).

На Шепетівщині декорують артилерійські гільзи, після чого волонтери їх розігрують або продають на благодійних аукціонах. Одна з таких гільз 14 лютого принесла 8635 грн до збору на ремонт 2-х медеваків.

Працівник Хмельницької АЕС здобув пояс чемпіона турніру «East vs West 11»
Розділ Спорт

Відомий український спортсмен Олег Жох, який працює на Хмельницькій АЕС, повернувся з міжнародного турніру з армрестлінгу, де здобув титул чемпіона у середній вазі. Змагання серед найсильніших рукоборців світу проходили у турецькому Стамбулі.

Минулими вихідними до підрозділів поліції Шепетівського району звернулось двоє потерпілих від псевдобанкірів та псевдопродавців.

0
репостів
0
репостів