9 червня дитячі садки Шепетівки відновлять свою роботу

Автор 05 червня 2020, 15:37

Відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 9 червня 2020 року У Шепетівці відновлюється робота дошкільних навчальних закладів. Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

Нагадаємо, що 4 червня робоча група під головуванням заступниці міського голови Наталії Стасюк провела обстеження дитячих садочків щодо можливості їх відкриття та належного функціонування в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Також відповідно до рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29 травня 2020 року відновлюється робота закладів фізичної культури та спорту, спортивних залів та спортивних центрів за умови дотримання вимог визначених постановою Головного санітарного лікаря України від 26.05.2020 року № 28 . Однак, проведення групових занять з кількістю учасників біліше 10 осіб залишається під забороною.

Дитячі садочки будут працювати у звичайному режимі, але при дотримані деяких обов’язкових вимог, які допоможуть створити безпечне перебування дітей у дошкільному закладі.

Ранковий прийом буде проводитись на території закладу (тобто на вулиці). Вихователь буде зустрічати Вас (а вечері віддавати) і діток у масці. Батьки, які приводять (забирають) дітей теж обов’язково мають бути у масці.

Задля того аби діти не дуже довго перебували на вулиці зранку, ранковий прийом будемо розпочинати з 7.20 (щоб вихователі встигли зробити дезінфекцію групи) до 8.50. При передачі батьками дитини вихователю їй буде щоденно медичною сестрою вимірюватися температура безконтактним термометром і фіксуватися в спеціальному журналі. При наявності температури 37.2 та з нежиттю діти не допускатимуться в ДНЗ.

О 8.50 хвіртка буде закриватися. Запам’ятайте це чітко, тому що після 8.50 Вас не буде кому зустрічати на вулиці. Ввечері можна починати забирати дітей о 16.20 коли вони вийдуть на прогулянку.

Також нагадуємо, щоб дітей одягали як найтепліше, адже погодні умови не зовсім сприятливі і в групах холодно. Групи будуть зведені, тому в перший тиждень роботи ДНЗ просимо приводити лише тих дітей, батькам яких вкрай необхідно і які працюють.

0
репостів
0
репостів