Відбувся перший міськрайонний форум пласту в Шепетівці

Автор 15 жовтня 2016, 15:50
12 жовтня 2016 року в приміщенні Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості відбувся міськрайонний форум ПЛАСТу під назвою «Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!». Захід відбувся задля об'єднання зусиль органів влади та неурядових організацій в рамках активізації національно-патріотичного виховання молоді та популяризації пластового руху в Шепетівці.
Ініціатором проведення заходу виступили Шепетівська міська рада та Молодіжна громадська організація «Станиця Шепетівка Пласту - Національної Скаутської організації України». Ідею підтримали та долучилися до організації Шепетівська районна державна адміністрація та Молодіжна громадська організація «Шепетівська Паланка Пласту - НСОУ».

Участь у форумі взяли: начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради Наталія Стасюк, методист управління освіти Шепетівської міської ради Тетяна Сокальська, заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Наталія Собчук, методист з виховної роботи управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації Лариса Омельчук, представники крайової пластової старшини Національної Скаутської організації України, пластових осередків Хмельниччини (м.Хмельницький, смт.Теофіполь), військової частини А-3730, засобів масової інформації, окремих навчальних закладів міста та району (Судилківської, Коськівської, Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів), духовенство, громадськість.

Під час заходу присутні були поінформовані про діяльність Національної скаутської організації України «ПЛАСТ»: куди рухається і чого прагне організація на міжнародному, всеукраїнському та регіональному рівнях; обговорено основні завдання з реалізація Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.

Також досвідчені пластуни провели цікавий квест для старшокласників та найменших вихованців шепетівських навчальних закладів. 

Наприкінці форуму, після завершення презентацій діяльності організації, всі охочі могли подати заявку для вступу до Національної скаутської організації України «Пласт».
Фотозвіт із форуму
Останнє редагування 15 жовтня 2016, 20:39
0
репостів
0
репостів