Шепетівчанка здобула 3 місце на конкурсі «Цифровізація області: наше бачення»

Автор 16 березня 2024, 11:22

Вчора перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін вручив відзнаки переможцям та учасникам конкурсу «Цифровізація області: наше бачення». Про це розповіли у Хмельницькій ОВА.

Звертаючись до пристніх посадовець зазначив, що це був конкурс, де кожен з учасників мав можливість проявити свої таланти, креативність та неординарні ідеї.

"Пишаюся вашою активністю та прагненням до знань у сфері цифрових технологій. Ці роботи свідчать про те, що майбутнє за юними, талановитими та амбітними людьми. Впевнений, що ви й надалі будете розвивати свої здібності та знання, адже в сучасному світі та нашому майбутньому цифрові технології відіграватимуть дедалі важливішу роль", - зазначив Сергій Тюрін.

Зазначимо, що конкурс відбувався за ініціативи управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Хмельницької ОВА з січня по березень цього року. Учасники повинні були зобразити своє бачення цифровізації області через малюнок у графічному редакторі, про те як цифрові технології можуть змінювати життя мешканців області, покращувати їхні умови проживання, розвиток освіти, медицини, транспорту тощо.

Малюнки пройшли попередній відбір для голосування та розміщалися на Facebook сторінці управління, де проводилося онлайн голосування.

За результатами онлайн голосування перемогу отримали:

  • 1 місце – Бойченко Анна, 9 клас, 15 років (Меджибізький ліцей Меджибізької селищної ради);
  • 1 місце – Кіт Макар, 11 клас, 16 років (Опорний заклад Лісоводський ліцей Городоцької міської ради);
  • 2 місце – Лебідь Марія, 8 клас, 13 років (Ліцей №10 Хмельницької міської ради);
  • 3 місце – Суліко Ольга, 6 клас, 11 років (Шепетівський навчально-виховний комплекс №1 у складі: "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського" Хмельницької області);
  • 3 місце – Хільчук Марія, 10 клас, 15 років (Красилівський ліцей Красилівської міської ради).

Вітаємо переможців! Бажаємо подальших успіхів, нових звершень та перемог!

0
репостів
0
репостів