Юні шепетівські екскурсоводи будуть представляти область на Всеукраїнському конкурсі

Автор 15 березня 2024, 12:49

Шепетівські школярі долучились до Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край в якому я живу". У заочному міському етапі участь узяли юні екскурсоводи із гімназій №№1,2,3,4,6,НВК№1,ЦЕНТУМ. На очному етапі свої екскурсії презентували учні із гімназій №№2,3,6,НВК№1,ЦЕНТУМ.

Чи кожен з нас може стати екскурсоводом? Звичайно, ні. Це має бути харизматична, публічна людина, що володіє знаннями в сферах культури, історії та географії, мати навички спілкування з великою аудиторією, а також грамотну й відмінно поставлену мову. Для дітей шкільного віку - це не просто. Але дуже цікаво!

Артистично, змістовно, захоплююче проведені екскурсії під час виступів екскурсоводів: Ордаш Вікторії, учениці гімназії №6 (керівник Кучерук Л.), Гордилюк Аліни, учениці НВК№1(керівник Семенюк А.), Данилюк Дарини, гурток «Юні квітникарі» із ЦЕНТУМ (керівник Марховська А.), Тофан Софії, учениці гімназії №3(керівник Захарец С.). Стринадюк Соломії, учениці гімназії №2(керівник Перепелиця Л.).

На обласному етапі нашу громаду представили юні екскурсоводи із гімназії №№2.3,ЦЕНТУМ.

У підсумку Стринадюк Соломія із гімназії №2 посіла 2 місце, а Данилюк Дарини із ЦЕНТУМ та Тофан Софія із гімназії №3 стали кращими в області та 21-22 березня будуть представляти нашу область на Всеукраїнському етапі.

Бажаємо юним екскурсоводам гідно представити нашу Хмельниччину. Дякуємо усім учасникам та їхнім керівникам за якісну підготовку матеріалів та цікаві екскурсії. Бажаємо подальших успіхів в роботі музеїв при закладах освіти.

Шепетівський центр професійного розвитку педагогічних працівників

0
репостів
0
репостів