Для дітей та молоді Шепетівської громади відкрили «Освітній простір»

Автор 25 серпня 2023, 16:44

22 серпня 2023 р. у Шепетівці відбулося відкриття сучасного, новітнього, креативного «Освітнього простору» для дітей та молоді м. Шепетівки та Шепетівської громади на базі Шепетівського професійного ліцею.

Наш «Освітній простір» - це саме той майданчик, де кожен учасник отримає психологічну та емоційну розрядку, арт-терапевтичні заняття, психологічний супровід та підтримку, знайде нових друзів, а також отримає незабутні враження. Це безпечний багатофункціональний простір для спільної роботи та саморозвитку дітей та молоді.

На свято завітали: Свілана Павлишина - депутат Хмельницької обласної ради, Надія Ніжнік – директор Славутського професійного ліцею, Олег Краснолуцький – т.в.о. директора Плужненського професійного аграрного ліцею, Михайло Грицик - т.в.о. директор Нетішинського професійного ліцею.

Втілення мрії у життя стало можливим, завдяки сприянню Громадської організації «Світ у барвах» в рамках проекту «ProAction» - покращення доступу до житла, освіти та якісних послуг для дітей та сімей в Україні, Фонду «Terre des hommes в Україні», Благодійних фондів «Захід Шанс» та «Посмішка ЮА», Громадська організація «Центр реабілітації та відновлення», за фінансування Фонду «Swiss Solidarity» та Центру кризи та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції, а також за підтримки тих людей, кому не байдужа доля дітей.

На сьогодні «Освітнього простір» вже отримав від наших партнерів: ноутбуки, проектор, екран, акустичну систему, кольоровий принтер і багато іншого необхідного для створення чудових умов для розвитку та підтримки дітлахів міста Шепетівки та Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів