На ХАЕС підвели підсумки конкурсу дитячої творчості та рефератів

Автор 21 грудня 2022, 09:32

Дзвінкими голосами дітей наповнилася зала інформаційного центру Хмельницької АЕС. Учасники конкурсу "Атомна енергетика і ми" приїхали з різних куточків Хмельниччини, а також сусіднього Острога на церемонію нагородження. Цього року конкурс проводився за двома напрямами – конкурс дитячої творчості та рефератів.

Вітаючи учасників конкурсу, заступник генерального директора ВП ХАЕС Володимир Гудзь наголосив на важливій ролі атомної енергетики у цей непростий для держави період та закликав молодь продовжувати розвиватись, обираючи професії, пов’язані з цією галуззю.

Голова нетішинського осередку Українського ядерного товариства та представник конкурсної комісії Володимир Цибульський звернувся до учасників та їх керівників, зазначивши високий рівень представлених на конкурс рефератів. Юні науковці цього року продемонстрували під час захисту глибокі знання, власні проєкти та вміння їх презентувати.

Цього року гран-прі конкурсу рефератів здобув учень Берездівського ліцею Сергій Белінський, а переможцем конкурсу серед художників став Денис Лагута (МШ «Шепетівська дитяча художня школа»).

Грошові винагороди отримали призери та переможці за номінаціями. Заохочувальними призами відзначено активних учасників конкурсу.

Хмельницька АЕС

0
репостів
0
репостів