Розділ Культура

У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки «Інфоспротив»

Автор 07 червня 2023, 15:22

У Музеї пропаганди відбулася презентація виставки «Інфоспротив» у співпраці з Рухом ЧЕСНО та Національним музеєм Революції Гідності. У презентаційний день Валентина Бражук, директорка Музею пропаганди, розповіла відвідувачам про проєкт, наголосила на важливості експонування виставки, її унікальності та анонсувала події, які відбудуться у її межах.

Виставка «Інфоспротив» вражає масштабністю розповідей, обговорень і дискусій щодо зображених на стендах форматах боротьби із російською пропагандою, які мають результат, і є також формою підтримкою ЗСУ.

Про те, як чинити інформаційний спротив, у якому форматі, яку роль відіграють поштові марки, мурали, листівки, борди в інформаційній війні, наукова співробітниця розповіла студентам Шепетівського професійного ліцею, які завітали на відкриття.

На семи вуличних стендах зібрано найцікавіші факти про те, як українці в різні періоди історії починаючи з Радянського Союзу та в часи Революції Гідності й російсько-української війни ведуть інформаційну війну.

На виставці ви зможете дізнатися про найбільш промовисті приклади інформаційного спротиву російським загарбникам, утілені у форматах поштових марок, муралів, листівок, бордів та пісень. 

Також на стендах за QR-кодами ви зможете знайти додаткову інформацію й інші експонати, зібрані у віртуальному музеї “Руху “Чесно”. 

Метою виставки є підтримати бойовий дух, надихнути та показати, як важливо долучатися до інформаційної боротьби. 

Раніше виставку вже було представлено у Києві, Вінниці, Черкасах і Хмельницькому.

У Шепетівці виставка діятиме до 5 липня за адресою: вулиця Соборності, 2. Музей пропаганди.

Відвідати виставку можна щодня з 9:00 до 18:00.

Вартість вхідних квитків для дорослих 40 грн, для дітей – 20 грн.

0
репостів
0
репостів