Понеділок, 03 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині поліцейський офіцер громади влаштував сюрприз учасницям конкурсу дитячого малюнку «Поліцейський очима дітей». Творчі роботи 12-річної Вероніки, 10-річної Олі та 9-річної Лізи із зображенням поліцейських буднів прикрасили обласну виставку, яка нещодавно пройшла у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

Хмельницький обласний центр комплектування (колишній військкомат) проводить службову перевірку у зв'язку зі скандалом у місті Деражня на Хмельниччині. У соцмережах з'явилося відео, як чоловіки у військовій формі заходять на подвір'я, а потім і до будинку попри протести його мешканця.

3 липня 2023 року відбулася непересічна подія для Білогірської громади Шепетівського району. Відтепер в місцевому Центрі надання адміністративних послуг доступна послуга реєстрації актів цивільного стану: одруження, видача свідоцтва про народження, свідоцтва про смерть, тобто функції, які до недавна покладалися на відділи ДРАЦС.

57-річний полончанин невдовзі постане перед судом за домашнє насильство. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ст.126-1 КК України ( Умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах).

Полонський районний суд визнав 14-річного жителя Шепетівського району винним у крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання – 5 років позбавлення волі зі звільненням від реального відбування на 2 роки іспитового строку.

В передостанній день червня відбулось заключне судове засідання у справі колишнього начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія. Його обвинувачували у нетверезому кермуванні. Суд в Чернівцях закрив справу і визнав експосадовця невинним, а матеріали правоохоронців – недопустимими доказами. Розповідаємо подробиці, які стали відомі із рішення суду.

Стягнути солідарно з двох рибалок 192 882 гривні шкоди, завданої навколишньому середовищу незаконним виловом водних ресурсів – таке рішення ухвалив Полонський районний суд Хмельницької області.

Шепетівський ансамбль «Колорит» та солістка Олександра Лукашук представили Україну на музичному фестивалі в Болгарії
Розділ Культура

На Міжнародному фестивалі Folk nuance, який проходив в місті Сонячний берег, що в Болгарії, Хмельниччину та, зокрема, Шепетівку успішно представили народний аматорський вокальний ансамбль «Колорит» та солістка Олександра Лукашук, під керівництвом Ольги Башинської.

Ілюстративне фото
Розділ Події

Уночі 3 липня 2023 року російські окупаційні війська здійснили чергову атаку іранськими ударними дронами «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку. Загалом зафіксовано пуски 17 «шахедів».

0
репостів
0
репостів