Забив на смерть чоловіка, а тіло викинув у поле

Автор Єва Губар 10 грудня 2013, 18:09
До Шепетівських міліціонерів звернувся агроном однієї із місцевих фірм, який у полі між селами Ленківці та Білопіль знайшов мертвого чоловіка. Слідчо-оперативна група одразу почала розглядати версію вбивства, адже молодик був сильно побитий та закривавлений. Його особу встановили швидко, ним був 25-річний житель села Білопіль.
Щоб розкрити злочин, правоохоронці кілька днів поспіль обходили навколишні села, опитували людей та проводили інші слідчо-оперативні заходи, які врешті дали свій результат - зловмисником виявився 39-річний житель Ленківців. На ґрунті ревнощів між ним та потерпілим виник конфлікт, адже нинішня співмешканка загиблого раніше проживала з підозрюваним.

Пізно увечері чоловік, покликавши на допомогу двох синів та зятя, поїхав у Білопіль, де проживав вбитий, щоб з'ясувати із ним стосунки. Зустрівши на вулиці юного родича свого суперника, підозрюваний разом з помічниками побили його, прив’язали до дерева і стали чекати, доки того стануть розшукувати. Четвірка сподівалася, що саме ненависний опонент прийде визволяти юнака. Так і сталось.

Підстерігши загиблого на вулиці, зловмисник кинувся лупцювати того руками, ногами та палицею, завдавши чисельних тілесних ушкоджень, які й стали причиною смерті. Після цього, повантаживши труп на власну «підводу», убивця вивіз його за село і викинув у полі.

Як розповів начальник Шепетівського відділу міліції Сергій Бакун, наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 115 — вбивство. Судом йому обрано запобіжний захід — взяття під варту.
Останнє редагування 13 грудня 2013, 03:53

Відео

0
репостів
0
репостів