У Шепетівському районі потонув 6-річний хлопчик

Автор 12 липня 2021, 20:31
У Шепетівському районі потонув 6-річний хлопчик depositphotos.com

12 липня близько 18 години до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Михля Шепетівського району в річці Горинь загинула дитина. На місце події також було направлено чергове відділення рятувальників з Ізяслава.

Як з’ясувалося, сестра разом із братом відпочивали на водоймі, через сильну течію вони почали тонути. Дітей побачили очевидці, які негайно кинулися на допомогу. Шістнадцяти річну дівчину вдалося дістати відразу, а її меншого брата врятувати не вдалося. Ще до прибуття рятувальників громадяни підняли тіло хлопчика на поверхню.

Всі причини й обставини даного інциденту з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що сьогодні рятувальники виловили тіло 35-річного шепетівчанина, який потонув напередодні. З початку купального сезону на водоймах області загинуло 20 людей. Лише сьогодні, 12 липня, на водоймах загинули двоє дітей, тож поліцейські закликають громадян бути вкрай обережними та обов’язково дотримуватись правил безпечного відпочинку на воді:

  •  для купання обирайте лише спеціально обладнані місця;
  •  уникайте водойм зі швидкою течією та не плавайте наодинці;
  •  у відкритій воді купайтеся лише у світлу пору доби;
  •  не зловживайте алкоголем;
  •  не дозволяйте дітям самостійно відвідувати водойми.

ОНОВЛЕНО: 15.40 13 липня. На момент подання інформації від правоохоронців та рятувальників, мова йшла про те, що втопилася трирічна дитина. Однак згодом інформацію виправили: потонув шестирічний хлопчик.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 13 липня 2021, 18:22
0
репостів
0
репостів