Мешканець Шепетівщини добивав свою жертву каменем по обличчю

Автор 24 березня 2020, 13:03

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першої статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 09.03.2020, в нічний час, обвинувачений, будучи в стані алкогольного сп’яніння, вступив у словесний конфлікт з потерпілим з приводу поведінки брата останнього.

Так, у відповідь на незначний удар потерпілого, обвинувачений вдарив його кулаком в підборіддя, схопив за ноги та повалив на землю, внаслідок чого чоловік впав та вдарився об кам’янисте покриття спиною та потиличною ділянкою голови, а обвинувачений в цей час, притиснувши коліном грудну клітку потерпілого, наніс спочатку кулаком, потім каменем не менше трьох ударів в обличчя потерпілого, після чого в конфлікт втрутився С. та припинив неправомірні дії.

В результаті умисних дій обвинуваченого потерпілому спричинено тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 125 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів