Далеко втекти з награбованим не вдалось

Автор 26 січня 2018, 16:41

26 січня поліцейські Шепетівського відділу поліції під час патрулювання міста Шепетівка, близько 02.00 години помітили підозрілого чоловіка, який в руках віз металеву тачку, на якій перевозив дві металеві каністри ємністю 20 літрів кожна з бензином, алюмінієву миску, баняк та металевий провід. Про цей випадок повідомив начальник Шепетівського ВП ГУНП Шкіндюк Василь.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік заметушився та не міг дати чіткої відповіді на запитання чиє це майно та куди він його везе. В ході проведення перевірки поліцейські встановили, що даний громадянин 36 річний місцевий житель, раніше судимий, скоїв крадіжку в місцевої жительки, яка того ж дня звернулася до чергової частини поліції та повідомила що в неї із сарайного приміщення викрали саме те, майно, яке знаходилося у тачці злодія.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

0
репостів
0
репостів