Військовослужбовець із Шепетівщини розіграв власне викрадення

Автор 19 грудня 2016, 23:36
Правоохоронці Хмельниччини встановили місцезнаходження військовослужбовця-контрактника, який зник з військової частини. Про це повідомили кореспонденту УНН у СК ГУНПУ у Хмельницькій області.
За інформацією правоохоронців вчора, 16 грудня, із заявою про зникнення військовослужбовця-контрактника ЗСУ до поліції звернулись родичі, жителі Шепетівського району. Правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. На пошуки військовослужбовця було залучено працівників поліції кількох районів і міст області.

Під час досудового розслідування було встановлено, що військовослужбовець весь час перебував в одному з місцевих готелів області. Правоохоронці встановили і опитали молоду жінку і встановили, що чоловік надсилав родичам SMS-повідомлення з власного мобільного телефону з вимогою сплатити викуп за начебто його викрадення. Дівчина також повідомила, що чоловік, якого розшукують, сів у потяг, що прямує до Маріуполя. Інформацію було передано відповідним службам.

Вже сьогодні стало відомо що військовослужбовця висадили з потягу на станції Корсунь-Шевченківський Черкаської області працівники військової служби правопорядку. Подальше розслідування всіх фактів і обставин справи проводитимуть слідчі військової прокуратури, повідомили у поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, як повідомлялось у ЗМІ з посиланням на повідомлення волонтерки, незадовго до того, як зв’язок із військовослужбовцем було втрачено, контрактник віришив перевестися до іншої ВЧ. За інформацією волонтерки, у попередній ВЧ у молодого чоловіка був конфлікт із командиром.
0
репостів
0
репостів