Двоє чоловіків побили лісника і відібрали у нього зброю

Автор 12 грудня 2016, 17:51
Подія сталася у лісі поблизу села Сенігів Шепетівського району. Правоохоронці затримали зловмисників по «гарячих слідах». Рушницю вилучили. Про деталі події повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
58-річний майстер лісу оглядав свою територію, коли побачив чоловіків, які за допомогою бензопил заготовляли дрова. Лісник зробив їм зауваження і наказав негайно припинити злочинний промисел, на що у відповідь почув чимало образливих слів і погроз.

Тоді чоловік почав телефонувати до своїх колег, які працювали на інших ділянках лісу, і закликав їх на допомогу. Зрозумівши, що їм може бути непереливки, чоловіки побили лісника, відібрали в нього рушницю і на санях, в які були впряжені коні, поїхали геть.

Потерпілий одразу повідомив про те, що сталося, до Шепетівського відділу поліції. Правоохоронці одразу ж виїхали на місце події і по гарячих слідах затримали зловмисників у сусідньому Славутському районі.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Тепер чоловікам, одному з яких 31, а іншому 28 років, може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Наразі слідчі дії тривають.
0
репостів
0
репостів