Забили до смерті дерев'яними палицями

Автор 21 вересня 2016, 15:51
Подія сталася посеред ночі 19 вересня в селі Комини Ізяславського району. Троє місцевих жителів увірвалися в будинок, де жив потерпілий, до смерті побили його і зникли з місця події. Проте, як повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області, до обіду правоохоронці встановили і затримали усіх підозрюваних.
Потерпілий сам родом із Шепетівського району. В Ізяславській колонії відбував покарання за зґвалтування. Після звільнення оселився в селі Комини. Проживав у 67-річної місцевої жительки, допомагав пенсіонерці по-господарству.

Проте місцеві жителі були не в захваті від такого сусідства і вимагали, щоб чоловік покинув село. На декілька місяців потерпілий зник, а нещодавно знову повернувся в будинок пенсіонерки. Дізнавшись про це, троє місцевих молодиків вирішили його покарати. Зловмисники, озброївшись дерев’яними палицями, увірвались в будинок та накинулись на чоловіка, який лежав у ліжку. Потім виволокли його на вулицю, де продовжили розправу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Нападники втекли, проте їх вдалося затримати «по гарячих слідах». У пошуках одного із них допоміг службовий собака. Підозрюваними виявились троє місцевих жителів. Найстаршому —25 років. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Двом іншим — по 20. Усім трьом оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.
0
репостів
0
репостів