Вже госпіталізовано дев'ятеро працівників цукрового заводу

Автор 12 листопада 2014, 01:06
10 вересня ми вже вам повідомляли про загадкові події на цукровому заводі, які спричинили до госпіталізації його працівників. До нас надійшли оновленні дані, якими ми хочемо з вами поділитись.
Згідно інформації наданої теруправління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області в Шепетівську центральну районну лікарню з ознаками отруєння невідомою речовиною госпіталізовано 9 працівників ТОВ "ТД "Шепетівський цукор". 

За попередньою інформацією, людей забрала «швидка» посеред робочого дня. Спочатку із симптомами отруєння невідомою речовиною в реанімацію потрапило п’ять людей, згодом привезли ще двох.

Зазначені працівники відчули погіршення самопочуття перебуваючи в душовій та роздягальні, що знаходяться в адміністративній будівлі. 

Всього з початку події госпіталізовано 9 осіб. Станом на 11:00 11 листопада госпіталізовані знаходяться в стані середнього ступеня тяжкості в терапевтичному відділені лікарні.

На місці події працює комісія із спеціального розслідування, яка з'ясовує обставини і причини нещасного випадку на чолі з начальником теруправління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області Олександром Кукурудзою.
Останнє редагування 12 листопада 2014, 23:41
0
репостів
0
репостів