Судитимуть чоловіка, який хотів відкупитися за кермування авто "під кайфом"

Автор 26 березня 2024, 12:42

На Шепетівщині молодик, який хотів відкупитися за кермування у стані наркотичного сп’яніння, постане перед судом. Подія відбулась у м. Славута на початку лютого цього року. Наразі слідчі вже завершили розслідування. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Renault Laguna». 28-річний водій мав явні ознаки наркотичного сп'яніння. Аби уникнути відповідальності, він запропонував поліцейським «вирішити справу на місці» за винагороду. Порушник наполягав на своєму попри попередження про кримінальну відповідальність. Врешті, він поклав кошти у салоні службового автомобіля.

Дії чоловіка правоохоронці зафіксували на нагрудні відеореєстратори. Пропозицію неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група.

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже завершили розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Обвинувальний акт скеровано до суду.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів