На Шепетівщині через сніг знеструмлено десяток населених пунктів, проїзд дорогами ускладнено

Автор 07 січня 2024, 11:47
Дорога між Шепетівкою та Славутою Дорога між Шепетівкою та Славутою Фото Типова Славута

У ніч з 6 по 7 січня із Заходу до нашої області прийшов активний циклон із опадами у вигляді крижаного дощу, снігу та мокрого снігу. До кінця доби та впродовж наступної інтенсивність снігопадів не знижуватиметься. Про це розповіли на сторінці служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

Станом на ранок покриття по мережі доріг державного значення засніжене в центральних та північних районах області, на півдні - мокре.

Для боротьби із зимовою слизькістю уночі було залучено 43 одиниці техніки і 56 дорожніх робітників та використано 312 тонн піщано-сольових сумішей.

Проїзд забезпечено. За період нічного чергування, скарги, надзвичайні ситуації та ДТП відсутні.

За інформацією Хмельницький обласний центр з гідрометеорології по Хмельницькій області на 07 січня:

  • Північна частина області: 🌨 Хмарно, сніг, вдень місцями значний, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця.💨 Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20м/с. 🌡Температура повітря протягом доби 2-7° морозу.
  • Південна частина області: 🌧Хмарно, дощ з переходом у сніг, вдень місцями значні опади, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця.🌬 Вітер північно-східний 7-12м/с, пориви 15-20м/с. 🌡Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.
  • По місту Хмельницький: 🌨 Хмарно, сніг, на дорогах ожеледиця.💨 Вітер північно-східний 7-12 м/с, пориви 15-20м/с.🌡 Температура повітря протягом доби 3-5°морозу.

Детальний прогноз погоди у Шепетівці ви можете знайти тут ➡️: https://shepetivka.com.ua/pohoda.html

Шановні водії, звертаємо вашу увагу на те, що станом на ранок, в звʼязку із збільшенням інтенсивності опадів, техніка підрядних організацій працює в посиленому режимі у центрі та на півночі області, тож просимо поступатися дорогою спецмеханізмам та не нехтувати безпекою дорожнього руху. Погодні умови є ускладненими, плануйте свої подорожі завчасно.

Водіям великовагового транспорту радимо скористатися майданчиками для відстою транспортних засобів. Перелік таких в розрізі автошляхів можна знайти тут ➡️: http://bit.ly/2WsAaZe

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення Хмельницької області, звертайтеся телефоном до диспетчера ЦІЛОДОБОВО: +38 067 400 60 80

Як повідомили у Хмельницькій ОВА, станом на ранок, внаслідок погіршення погодних умов знеструмлено 26 населених пунктів (з них 17 частково) в Ізяславській, Полонській та Хмельницькій громадах.

Без електроенергії залишилися 4131 побутовий та 225 не побутових споживачів. Для ремонту задіяно 5 бригад, 5 одиниць техніки, 16 робітників.

Останнє редагування 07 січня 2024, 12:04

Відео

0
репостів
0
репостів