Затримали шепетівчанина, який скоїв напад на відділення пошти у Судилкові

Автор 26 грудня 2023, 12:15

Нападник ретельно готувався до злочину та розраховував збагатитися на чималу суму. Втім, план зловмисника не вдався. Наразі слідчі поліції вже оголосили йому підозру у вчиненні злочину, а суд взяв нападника під варту.

Подія сталася 20 грудня близько 13:10 години в селі Судилків, що на Шепетівщині. В приміщення поштового відділення зайшов чоловік у медичній масці та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, почав вимагати від працівниці установи віддати йому кошти з каси. Проте, отримав активний опір.

Тоді нападник поспішно залишив відділення пошти та зник у невідомому напрямку. На пошук зловмисника був орієнтований увесь особовий склад Шепетівського райуправління поліції.

Отримавши оперативну інформацію, поліцейські розшукали і затримали підозрюваного. Ним виявився 25-річний раніше судимий шепетівчанин. Свої дії чоловік пояснив тим, що таким чином намагався вирішити свої фінансові проблеми.

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

За метеріалами Шепетівського РУП

0
репостів
0
репостів