"Додатковий заробіток" обійшовся жителю Шепетівщини у 33 тисячі гривень

Автор 21 листопада 2023, 13:43

Під приводом додаткового заробітку шахраї виманили у жителя Шепетівщини більше 33 тисяч гривень. Псевдороботодавці запропонували чоловіку легкий заробіток із вкладанням власних коштів, натомість ошукали. Наразі поліцейські зʼясовують всі деталі події.

До правоохоронців звернувся 28-річний житель одного з сіл у Ізяславській громаді Шепетівського району. Чоловік повідомив, що втратив усі свої заощадження, довірившись незнайомцям в інтернеті.

Потерпілий розповів, що в месенджері отримав повідомлення із пропозицією онлайн-заробітку.

Робота здавалась легкою: інвестувати власні кошти в запропоновані товари, а згодом роботодавці обіцяли повернути вкладені гроші із відсотками в якості прибутку.

Тоді чоловік виконав усі умови та переказав більше 33 тисяч гривень на невідомий рахунок. Втім, обіцяних прибутків так і не отримав, "роботодавці" на зв'язок більше не виходили.

Дізнавачі Шепетівського районного управління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини події.

Ми вкотре наголошуємо: не довіряйте незнайомцям, які пропонують легкий заробіток з умовою вкладення власних коштів.

Пам'ятайте, що шахраї використовують різні стратегії, психологічні прийоми та методи, щоб заволодіти вашою довірою, а згодом і вашими коштами.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів