17 сп'янілих водіїв виявили патрульні на Шепетівщині за 3 дні

Автор 23 жовтня 2023, 15:42

Найбільше фактів нетверезого водіння зафіксовано у вечір п'ятниці - 12. На усіх порушників патрульні склали адміністративні матеріали за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння).

В середньому за тиждень правоохоронці Шепетівського району виявляють більше двадцяти водіїв з ознаками сп'яніння, а з початку року - понад 300! Ця цифра - найбільша серед районів Хмельницької області.

"Алкоголь та водіння - це комбінація, що може мати серйозні наслідки для безпеки на дорозі, - зазначає очільник сектору реагування патрульної поліції Шепетівщини Олександр Волошко, - під впливом алкоголю водії часто перевищують швидкість, не дотримуються правил обгону, роблять небезпечні маневри та ігнорують дорожні знаки. Це призводить до збільшення ризику аварій."

Правоохоронці нагадують, що сума штрафу за нетверезе водіння становить 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортним засобом на 1 рік.

"Не сідайте за кермо напідпитку, не піддавайте загрозі свою безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху. Крім того, просимо громадян, які стали свідком того, що нетверезий водій має намір їхати, повідомте про це поліції. Ваша небайдужість може зберегти чиєсь життя."

За матеріалами Шепетівського РУП

Останнє редагування 23 жовтня 2023, 15:48
0
репостів
0
репостів