На Хмельниччині підприємець обікрав термінал у власному магазині і втопив його у ставку

Автор 13 жовтня 2023, 17:50

На Хмельниччині підприємець обікрав платіжний термінал, встановлений у його магазині, а тоді втопив у ставку, щоб замести сліди. Після скоєного він звернувся у поліцію, і повідомив, що термінал викрали нібито невідомі. Втім, правоохоронці викрили обман чоловіка.

Інцидент стався у серпні цього року в одному з сіл Деражненської громади, але відомо про нього стало 13 жовтня, після повідомлення прес-служби поліції Хмельниччини. Тоді місцевий житель звернувся до поліції і повідомив, що невідомі проникли до його магазину і викрали платіжний термінал.

«Правоохоронці встановили, що злочин вчинив сам власник магазину. Вночі 29-річний чоловік демонтував термінал, вийняв з нього готівку, а тоді, аби ввести в оману слідство, зімітував проникнення до приміщення, пошкодивши вхідні двері магазину. Термінал правопорушник втопив у місцевому ставку, а вранці самостійно звернувся у поліцію», – йдеться у повідомленні.

Викрадені гроші працівники поліції вилучили. Загальна сума збитку разом із вартістю терміналу склала 120 тис. грн.

Слідчі повідомили чоловіку підозру за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Йому загрожує від п’яти до восьми років тюрми. Додамо, що наразі розслідування справи завершене, матеріали спрямували до суду.

0
репостів
0
репостів