Працівниця Шепетівського райуправління поліції втрапила у ДТП: потерпілі стверджують, що вона була п'яна

Автор 05 жовтня 2023, 16:17
Працівниця Шепетівського райуправління поліції втрапила у ДТП: потерпілі стверджують, що вона була п'яна Фото Зої Павлюк

3 жовтня на Шепетівщині сталось зіткнення двох автомобілів. В одній з автівок за кермом перебувала працівниця Шепетівського райуправління поліції. Як стверджує інша учасниця ДТП Зоя Павлюк, поліцейська була напідпитку та відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю.

Дорожньо-транспортна пригода сталась надвечір 3 жовтня у Славуті. Зі слів пані Павлюк, вони виїзжали із вулиці Острозька на вулицю Приміська, у них заглохла машина і вони вмикнули аварійку. За кілька миттєвостей на шаленій швидкості в них влетіло авто поліцейської, "знесла весь передок і застромилася біля магазину Три Лева між електро опорами". 

Працівниця поліції рухалась на автомобілі Фольцваген в стані алкогольного сп'яніння та відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю (ми пройшли всі відео маю). Захищати п'яну мажорку приїхало до 10 співробітників. Ми були за 10 см до смерті, ми ще й будемо винуваті.

Шепетівське районне управління поліції підтвердило факт ДТП та повідомили, що травмованих осіб немає.

Відбулось зіткнення двох автомобілів. В одній з автівок за кермом перебувала працівниця Шепетівського райуправління поліції. На момент вчинення ДТП поліцейська перебувала поза службою.

За даним фактом призначено службове розслідування. Працівниця поліції відсторонена від виконання службових обовʼязків.

Інформацію про вміст алкоголю в крові поліцейської у пресслужбі не повідомили.

Останнє редагування 05 жовтня 2023, 16:53
0
репостів
0
репостів