На Шепетівщині молодик впродовж кількох місяців обкрадав знайомого

Автор 04 жовтня 2023, 12:55

На Шепетівщині поліцейські затримали 26-річного місцевого жителя за низку крадіжок та угон мопеду. Крім того, зловмисник ухилявся від відбування покарання за попередні злочини.

У вересні цього року до поліції звернувся житель Шепетівського району та повідомив, що з його домогосподарства зникли електроінструменти та мопед сина.

В ході розслідування поліцейські вирахували особу крадія.

Ним виявився 26-річний односельчанин потерпілого. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, має судимості за майнові злочини.

До того ж ухилявся від відбування покарання.

Зловмисник товаришував з потерпілим, та це не завадило йому впродовж кількох місяців обкрадати знайомого.

Слідство з'ясувало, що фігурант викрав чимало цінних речей: дороговартісний електроінструмент, мобільний телефон, кошти, а також незаконно заволодів мопедом сина потерпілого.

Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозри за ч.2 ст.389 (Ухилення засудженого від відбування покарань у виді громадських робіт), ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного часу), ч.2 ст.289 (

Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинена повторно, поєднане з проникненням до іншого приміщення) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 04 жовтня 2023, 12:59
0
репостів
0
репостів