На Шепетівщині отримав вирок молодик, що до смерті побив підлітка та торгував наркотиками

Автор 26 липня 2023, 14:11
Загиблий 14-річний Владислав Гнатюк Загиблий 14-річний Владислав Гнатюк

На Шепетівщині до 7 років позбавлення волі засудили молодика за смертельне побиття підлітка та спробу збуту наркотиків. Нагадаємо, 20 лютого 2021 року в м. Ізяслав поблизу бару «Фанат» між 14-річним жителем с. Клубівка та на той час 19-річним місцевим жителем виник конфлікт, в ході якого останній побив неповнолітнього.

Потерпілий ще зміг дістатися додому, де його стан різко погіршився. Підлітка госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Увесь цей час він перебував у комі. 14 березня потерпілий, не приходячи до тями, помер.

Крім того, слідство встановило, що зловмисник, працюючи у виправній колонії, в січні того ж року намагався збути канабіс засудженому.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили затриманому підозри за ч. 2 ст. 121 та ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 307 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого та спроба незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу) Кримінального кодексу України. Увесь період досудового розслідування зловмисник перебував під вартою.

Наразі за скоєне суд призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 26 липня 2023, 14:20

Відео

0
репостів
0
репостів