У Шепетівському районі за добу сталось три пожежі, дві з них - через підпал

Автор 15 травня 2023, 12:59

За добу вогнеборці Шепетівщини ліквідували 3 пожежі. Палали господарча споруда, автівка та екосистеми. Причиною двох пожеж ймовірно став підпал.

14 травня о 10:49 до Служби порятунку поступило повідомлення від місцевої мешканки про пожежу господарчої споруди в смт. Понінка. До місця події направлено особовий склад 17 Державної пожежно-рятувальної частини та МПК смт. Понінка.

Завдяки злагодженості оперативних дій рятувальників пожежу в найкоротші терміни ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню на житловий будинок. Причина пожежі встановлюється, але підозрюють підпал.

Не обійшлося цього дня і без пожеж в екосистемах. За межами с. Блидні, Шепетівського району полонські рятувальники ліквідували пожежу сміття на відкритій території, яка розповсюдилася площею 620 кв. м. Найімовірніше, зайнялося через підпал.

О 17:42 славутським рятувальникам повідомили, що на вул. Героїв Небесної Сотні в м. Славута спалахнув ВАЗ-2105. Надзвичайники за лічені хвилини прибули за вказаною адресою та загасили займання, проте вогнем пошкоджений капот, знищена електропроводка, генератор та радіатор. Причиною пожежі є несправність електричної системи авто.

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів