Голова Хмельницької області розповів про наслідки ранкової масованої атаки

Автор 31 жовтня 2022, 13:40

Сьогодні вранці по Україні здійснили декілька хвиль ракетних атак. Про ситуацію в області та деталі наслідків розповів очільник Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

"В Кам'янець-Подільському районі локалізовано падіння ракети у 2-х локаціях. Вони впали в полі, тому постраждалих та руйнувань немає. 

Уламки ще однієї ракети впали у Хмельницькому районі. В результаті падіння виникла пожежа, було пошкоджено дах та вікна в цивільній будівлі. Пожежу ліквідовано, на щастя, загиблих та поранених немає. 

Все буде Україна!

Разом до Перемоги! Ми вистоїмо!" - розповів Сергій Вячеславович.

За даними Міністерства оборони України о 07.00 31 жовтня російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України.

Із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область):

"44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування «Центр» – 18, повітряного командування «Південь» – 12, повітряне командування «Схід» – 9, повітряного командування «Захід» – 5!"

Останнє редагування 31 жовтня 2022, 13:54

Відео

0
репостів
0
репостів