П'яний як чіп водій у дощ віз дружину та трирічного внука

Автор 15 вересня 2022, 19:20

У м. Нетішин поліцейські зупинили водія, вміст алкоголю у крові якого перевищив допустиму норму у 9 раз. В цей час в салоні автомобіля перебували пасажири, серед яких трирічний онук водія.

Сьогодні, 15 вересня близько 12 години під час патрулювання правоохоронці виявили автомобіль "ВАЗ 21053", водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування з 62-річним керманичем автівки правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на вміст алкоголю в крові. "Драгер" показав 1,77 проміле, що перевищує допустиму норму у 9 раз.

Ні погіршення погодніх умов, ні той факт, що з ним в авто перебували дружина та онук не спинили водія від грубого порушення правил дорожнього руху.

Працівники сектору реагування патрульної поліції склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 КУпАП "Керування транспортним засобом у стані сп'яніння".

Нагадаємо, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу у розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів