Трагічне ДТП неподалік Цвітохи забрала життя двох людей, ще 5 госпіталізували

Автор 10 вересня 2022, 11:16

На Шепетівщині правоохоронці затримали водія, що спричинив ДТП із двома загиблими. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 вересня, близько 8.20 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів» поблизу с. Цвітоха Шепетівського району.

Відбулось зіткнення між автомобілями «BMW» під керуванням 35-річного жителя м. Славута та «GMC», за кермом якого перебував 54-річний хмельничанин.

У результаті ДТП 21-річний пасажир автомобіля «BMW» від отриманих травм загинув на місці події. 50-річний буковинець, пасажир автомобіля «GMC», помер в реанімаційному відділенні Славутської міської лікарні.

Також травми отримали обидва водії та ще троє пасажирів автомобіля «GMC». Усіх п’ятьох госпіталізували до лікарні.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

Наразі водія автомобіля «BMW» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в лікарні під конвоєм. Слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Останнє редагування 10 вересня 2022, 11:20
0
репостів
0
репостів