Мешканець Славутчини вкрав спиртне із шепетівського супермаркету

Автор 05 липня 2022, 17:50

У Шепетівці злодій "зі стажем" постане перед судом за крадіжку спиртного з супермаркету. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили підозру зловмиснику за ч.4 ст.185 КК України ( Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану).

Як свідчить практика, мотиви скоєння крадіжок громадянами різні, одна з найпоширеніших - бажання придбати річ, на яку не вистачає коштів. Зазвичай, крадій впевнений, що його дії залишаться безкарними. Як тільки порушник залишає приміщення магазину, він переконаний, що "справа вдалась", ігноруючи наслідки. А вони неминучі.

Абсолютна більшість торгівельних залів обладнані системою відеоспостереження, що значно полегшує роботу поліцейським.

Так, наприкінці травня 34-річний гастролер зі Славутчини завітав до супермаркету у м.Шепетівка. Чоловік поцупив спиртне, сховавши його під верхнім одягом. За товар не заплатив та залишив магазин.

Коли працівники закладу виявили нестачу - звернулись до поліцейських. Ті встановили усі обставини злочину та особу крадія.

Чоловік не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Тож вже втретє постане перед судом за свої дії.

Ми вкотре нагадуємо, що за крадіжку під час воєнного стану передбачена сувора відповідальність. То чи варто вчиняти подібні порушення?

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 05 липня 2022, 18:12
0
репостів
0
репостів