Розділ Бізнес

З 1 листопада зросте тариф на централізоване водопостачання та водовідведення

Автор 17 жовтня 2019, 16:33

Відповідно до рішення Виконавчого комітету Шепетівської міської ради "Про затвердження структури тарифу на централізоване водопостачання, на централізоване водовідведення, на централізоване водовідведення для субєктів у сфері централізованого водовідведення для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства " затверджено нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення . 

Як ми вже писали, 18 вересня шепетівський водоканал провів відкриті слухання щодо підвищення тарифів на холодну воду та каналізацію, на яких вперше озвучили уточнені тарифи. На слуханнях директор водопостачального підприємства зазначив, що такі зміни пов’язані зі постійним зростанням цін на електроенергію, збільшенням мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму, податків, здороженням паливно-мастильних матеріалів, реактивів.

Віталій Биков навів данні про вартість водопостачання та водовідведення у сусідніх містах. У деяких з них тариф вже давно вищий, ніж у Шепетівці.

Отож, згідно рішення Виконавчого комітету Шепетівської міської ради тарифи становитимуть:

1. На централізоване водопостачання (з ПДВ):

- Населення, бюджетні установи та інші споживачі - 17,12 грн/куб.м;

2. На централізоване водовідведення (з ПДВ):

- Населення, бюджетні установи та інші споживачі - 17,98 грн/куб.м;

3. Суб'єкт господарювання у сфері централізованого водовідведення - 15,89 грн/куб.м.

Рішення вступає в силу  з 1 листопада 2019 року 

0
репостів
0
репостів