Четвер, 14 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Вчора, 13 березня у Кам’янці-Подільському на базі місцевого ліцею №3 відбулись обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (трасові моделі). За першість області боролось 20 вихованців у складі 7 команд із таких населених пунктів: Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, Деражня, Летичів, Нетішин, Шепетівка.

9 місяців шукали безвісти зниклого воїна: на Шепетівщині поховали Василишина Дмитра
Розділ Події

Грицівська громада у жалобі: сьогодні 14 березня 2024 року зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника рідної землі, солдата мотострілкових військ однієї з військових частин Запорізького напрямку Василишина Дмитра Миколайовича.

Поліцейські постійно попереджають як не потрапити у шахрайські пастки з фейковими обіцянками грошової допомоги. Минулої доби до поліції у місті Нетішин звернулась місцева жителька, що втратила майже 49 тисяч гривень через інтернет - аферистів.

Забруднення лісів – проблема, з якою боротися стає дедалі важче. З року в рік щовесни лісівники прибирають лісові масиви від сміття. Сьогодні лісівники ліквідвували стихійне сміттєзвалище у філії «Шепетівське лісове господарство».

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо правоохоронця з Хмельницької області, який у лютому 2022 року організував нелегальну схему із перетину кордону чоловіками призовного віку під виглядом волонтерів. Обвинувальний акт направлено до суду.

Лікарям не вдалось врятувати життя захисника: на Шепетівщині прощались із Добринчуком Романом
Розділ Події

Вчора, 13 березня Ганнопільська Громада провела в останню дорогу Добринчука Романа Костянтиновича. Прощання відбулось у селі Довжки Шепетівського району, звідки захисник родом.

На Шепетівщині відбулись навчальні стрільби мобільних вогневих груп
Розділ Події

Нетішинський підрозділ Національної гвардії України провів успішні навчальні стрільби мобільних вогневих груп. Ці практичні заняття стали частиною систематичної підготовки сил оборони країни до можливих загроз та викликів сьогодення.

У місті Славута Шепетівського району поліцейські затримали кримінальний дует наркоторговців. За розповсюдження особливо небезпечних синтетичних наркотиків зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

Другий енергоблок Хмельницької АЕС відключили через несправність
Розділ Бізнес

Учора, 13 березня, о 17:48 було зафіксовано коливання параметру осьового зсуву ротора циліндра високого тиску турбоагрегату (ЦВТ) з тенденцією збільшення. Про це повідомили в Енергоатомі.

0
репостів
0
репостів