Розмір шрифту: +
1 minute reading time (149 words)

Де і як можна отримати закордонний паспорт?

Із 2 січня 2013 року підрозділи Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області, як і в інших регіонах країни, розпочали оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон.

 

Нагадаємо, що раніше цю функцію виконувала паспортна служба УМВС. Завдяки злагодженим діям керівництва УДМС та УМВС у Хмельницькій області процес передачі повноважень відбувся швидко і не завдав жодних незручностей громадянам, які виявили бажання отримати закордонний паспорт. 

Як повідомляють в УМВС України в Хмельницькій області, на сьогодні заяву-анкету для отримання закордонного паспорта можна оформити в обласному управлінні ДМС (м. Хмельницький, вул. Грушевського, 95) або територіальному підрозділі в Шепетівці (м. Шепетівка, пров. Пархоменка, 16) районних секторах УДМС. 

Крім того, мешканці Хмельницької області, які виявили бажання отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон, можуть звертатися до підрозділів УДМС незалежно від місця реєстрації. 

Загалом же в нашій області щомісяця оформлюється близько 2-ох тисяч заяв-анкет для видачі закордонних паспортів, і наразі ця тенденція зберігається.  

Людська лінь
Жертви ожеледиці можуть вимагати від комунальників...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 19 квітня 2024

0
репостів
0
репостів