Вівторок, 21 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У мешканців села Криволука Лютарського старостинського округу Шепетівського району є привід радіти, адже нещодавно село отримало одразу два оновлених пішохідних містка на важливих напрямках. Про це розповіли у Ізяславській громаді.

Перед судом за шахрайство з продажем автомобілів з-за кордону постануть учасники злочинного угрупування. Слідчі СУ ГУНП в Хмельницькій області завершили розслідування та за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури скерували до суду кримінальне провадження стосовно трьох членів організованої злочинної групи, які створили шахрайську схему з продажу неіснуючих автомобілів.

Сьогодні з метою забезпечення належного функціонування “Пунктів незламності” перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін передав 25 генераторів для представників громад області, отриманих в рамках міжнародної допомоги. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

Шепетівська громада провела в останню земну дорогу солдата Олександра Ковтонюка
Розділ Події

Сьогодні, 21 березня, на площі Тараса Шевченка відбулося прощання із солдатом Олександром Андрійовичем Ковтонюком, номер обслуги артилерійського розрахунку артилерійського взводу артилерійської батареї. Про це повідомили на сторінці Шепетівської місько ради.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 33-річного жителя м. Шепетівки винним у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України), у крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, поєднаній з проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 КК України), у крадіжці, вчиненій повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаній з проникненням у житло та інше приміщення, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України), та засудив його до 8 років ув’язнення.

Десяток команд Шепетівщини будуть представлені у цьогорічній ДЮФЛ Хмельницької області
Розділ Спорт

17 березня, у Хмельницькому відбулася організаційна нарада щодо проведення Дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області сезону – 2023. Про це повдіомили у обласній асоціації футболу.

Член громадської ради при СБУ Львівщини Галина Янко ствержує, що звільнення начальника Хмельницької ОВА відбулось не через кермування автомобілем напідпитку у компанії контрабандистів і поліціянтів незрозумілого походження. Справжня причина на її думку - це махінації з гуманітарною допомогою для військових.

На автодорогах Шепетівського району розпочали ліквідацію вибоїн
Розділ Бізнес

Підвищення показників температурних режимів дозволило розпочати роботи з ліквідації аварійної ямковості на автошляхах державного значення Хмельницької області гарячими асфальтобетонними сумішами. Зокрема, ремонт доріг проводять і на Шепетівщині.

Відбувся Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з мініфутболу
Розділ Спорт

18 березня 2023 року в спортивному залі “Колос” відбувся Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з мініфутболу серед юнацьких команд 2012-2014 р.н. У чемпіонаті взяли участь 6 команд Хмельницької області, які були розділені на дві групи по три команди.

0
репостів
0
репостів