П'ятниця, 15 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Полонська громада прощалася із захисником Онопрієнком Костянтином Леонідовичем
Розділ Події

Сьогодні, 15 березня, Полонська громада знову в жалобі за загиблим Захисником Онопрієнком Костянтином Леонідовичем. Сьогодні у Полонному відбулося прощання.

На Шепетівщині суд виніс вирок 23-річному місцевому жителю за крадіжки з підприємства, де той працював вантажником. Чоловік привласнював частину виготовленої декоративної продукції, а згодом збував крадене в обласному центрі. Суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, проте звільнив від реального ув'язнення з іспитовим терміном на 1 рік.

Рідні восьми загиблих Захисників отримали їх посмертні державні нагороди
Розділ Події

Cьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков передав родинам загиблих Захисників високі державні нагороди, присвоєні нашим землякам посмертно.

До 10 років ув’язнення загрожує 26-річному жителю міста Нетішин за вчинення ДТП із п’ятьма загиблими. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Під час чергової відпустки у воїна не витримало серце: попрощались із Марищуком Віктором
Розділ Події

Сьогодні, 15 березня, Полонська громада попрощалася зі своїм земляком, відданим патріотом України Марищуком Віктором Івановичем. О 10-й годині ранку полончани зібрались щоб віддати останню шану воїну.

Два представники виду дятел білоспинний, який занесений до Червоної книги України, вперше зафіксували на території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині. Орнітологи помітили птахів за їхнім співом.

На знімку колектив служби головного механіка Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства
Розділ Бізнес

Управління технічного обслуговування та ремонту водопроводно-каналізаційних систем має критичне значення для стабільності міського життя. Від їх ефективності залежить надійність подачі води та очищення стічних вод, що є важливою складовою комфортного і безпечного існування громади. Тому напередодні професійного дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення розповімо про роботу шепетівського водоканалу.

Шепетівські школярі долучились до Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край в якому я живу". У заочному міському етапі участь узяли юні екскурсоводи із гімназій №№1,2,3,4,6,НВК№1,ЦЕНТУМ. На очному етапі свої екскурсії презентували учні із гімназій №№2,3,6,НВК№1,ЦЕНТУМ.

У Шепетівці відбулися спортивні сутички з вільної боротьби
Розділ Спорт

Вчора, 14 березня в спортивному залі Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися спортивні сутички з вільної боротьби між учнями відділення.

Перед судом постане 32-річний славутчанин за систематичні образи власної матері та крадіжку. Про випадки домашнього насильства жінка неодноразово поліцію. Її син раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Коли ж виходив з місць позбавлення волі, "зривався" на власній матері.

0
репостів
0
репостів