Крав з підприємства, де працював вантажником: отримав вирок мешканець Шепетівщини

Автор 15 березня 2024, 18:47

На Шепетівщині суд виніс вирок 23-річному місцевому жителю за крадіжки з підприємства, де той працював вантажником. Чоловік привласнював частину виготовленої декоративної продукції, а згодом збував крадене в обласному центрі. Суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, проте звільнив від реального ув'язнення з іспитовим терміном на 1 рік.

Нагадаємо, у січні в селищі Понінка приватний підприємець повідомив у поліцію, що виявив нестачу товару. Під час перевірки поліцейські встановили, що частина товару була викрадена, а до злочину причетний 23-річний місцевий житель, що працював на підприємстві вантажником.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та після проведення досудового розслідування скерували обвинувальний акт до суду.

Полонський районний суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, проте звільнив від реального ув'язнення з іспитовим терміном на 1 рік.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів