Дизайнерські шпалери флізелінові – універсальне рішення

При виборі оздоблювальних матеріалів варто приділяти увагу не тільки їх декоративним особливостям, які дозволяють найкращим чином втілити дизайн-проект, а й функціональності. Якісні флізелінові шпалери мають безліч переваг, які дозволяють їх називати практичними та довговічними.

Порівняльні переваги

Товарна група користується високим купівельним попитом. І це не випадково. Серед основних плюсів покриттів:

  • універсальність – ними можна обклеювати поверхні у приміщеннях сухих та вологих, з несприятливими умовами експлуатації;
  • вологостійкість;
  • паропроникність;
  • швидке висихання;
  • відсутність деформації;
  • інертність до нагрівання;
  • не розтріскуються.

65d86cabd1967.webp

На цьому переваги оздоблювального матеріалу не закінчуються. Якщо порівнювати шпалери флізелінові з паперовими, то перші виділяються найкращою міцністю на розрив, підвищеними маскуючими структурними властивостями. Так само, як друга група, вони легкі за вагою, прості в монтажі.

Порівняно з вініловими покриттями, які показують відмінні властивості по зносостійкості, вони мають безперечну гідність – повітропроникність. Тому на відміну від конкурентів показані до застосування, наприклад, на кухні. У ряді випадків виявляється практичнішим і вигіднішим купити флізелінові шпалери, оскільки за ціною обидві групи приблизно однакові.

У продажу є також комбінований варіант – флізелінова основа та вініловий верх. Це дуже практична товарна група, яка може монтуватись у приміщеннях з підвищеною вологістю (кухня, санвузол, утеплений балкон тощо).

Призначення та асортимент

Оздоблювальний матеріал ефектно виглядає в будь-яких приміщеннях. Він досить екологічний, і його можна монтувати у вітальні, дитячій, спальні, кабінеті і т. п. Покриття не стирається з часом і є гармонійним фоном для меблів, аксесуарів. За його допомогою органічно зонується, моделюється простір, візуально розставляються акценти, підкреслюються чи, навпаки, ховаються особливості планування.

Оздоблення популярне і тому, що ціна на флізелінові шпалери доступна для середньобюджетного та преміального сегментів. Виробники пропонують товарну групу у категорії вартість-якість. Такий підхід підвищує час між ремонтами.

65d86cbc7b4d2.webp

Виробники покриттів слідують тенденціям ринку та випускають дизайнерську продукцію на будь-який смак, у ходових стилях та орієнтованих на індивідуального покупця, використовуючи для цього трендові та авторські ідеї. Багато магазинів включають у каталог флізелінових шпалер продукцію:

  • однотонну по кольоровій гамі;
  • комбінованих забарвлень із простими та складними візерунками, орнаментами, тематичними малюнками, геометричними фігурами тощо;
  • структурного декоративного типу з імітацією поверхонь натурального каменю, цегляної кладки, вельвету, оксамиту, шкіри тощо;
  • з ефектом патини.

При виборі товару рекомендується враховувати ширину, довжину полотен. Якщо більшість варіантів випускаються стандартної довжини 10,05 метра, діапазон розміру по ширині різноманітний. Це дозволяє заощадити при придбанні потрібного покриття.

Більше вибору шпалер тут https://decoratorskyi.com/.

0
репостів
0
репостів