Захистити очі: гід по захисних окулярах для зими від «ПромЗІЗ-Спецодяг»

Okulyari zahisnі

Зима - час, на який припадає низка професійних робіт на відкритих майданчиках. І це ще одна нагода обговорити тему захисних окулярів. Адже без них навіть збирання снігу у дворі може закінчитися травмою ока. Давайте на прикладі лінійки оптики від компанії «ПромЗІЗ-Спецодяг» проаналізуємо, які окуляри захисні найкраще підійдуть робітникам для зимової пори року.

Взимку в очі може потрапити все що завгодно - лід від колу чи лопати при прибиранні території, сніговий потік від снігоочисника, мокрий колючий сніг. Щоб запобігти неприємним випадкам, необхідно вибрати такі захисні окуляри, які гарантують:

  • щільне прилягання оправи верхнім краєм;
  • якісний бічний захист;
  • зручна ергономіка виробу;
  • високі індекси лінзи;
  • чудовий панорамний огляд.

При морозі важливою є відсутність дискомфорту при контакті шкіри обличчя з оправою. Тому рекомендуємо вибирати моделі із вигнутими дужками, в які вмонтовані накладки з м'якого полімерного матеріалу. Комфорт зимового носіння збільшує м'який носовий упор на переніссі. Приємний на дотик матеріал добре ізолює ніс від переохолодження.

Класичний випадок, коли ви з холоду потрапляєте у тепле приміщення: цех, гараж, офіс. Що зазвичай відбувається із лінзами? Вони пітніють, це добре знають навіть діти. Доводиться знімати окуляри, шукати серветку, протирати, чекати, що незручно. Щоб виключити момент запотівання, лінзи з внутрішньої сторони вкривають спеціальним покриттям anti-frog. Воно гарантує хорошу видимість при частій зміні робіт на вулиці та всередині приміщень.

Компанія “ПромЗІЗ-Спецодяг” пропонує варіанти захисту очей з покриттями та без, а також кілька колірних рішень лінзи. Як правило, скло янтарного кольору використовується для підвищення контрастності, сірого для захисту очей від ультрафіолету при виконанні робіт на відкритих майданчиках, прозоре – для всіх універсальних робіт. Зручні в експлуатації литі лінзи. Вони забезпечують максимальний огляд. Зазвичай на лінзі розміщують літери – інформацію про захисні властивості виробу.

Привабливий зовнішній вигляд засобів індивідуального захисту останнім часом став must have для компаній, що поважають себе. Підтвердженням цього є спортивний дизайн захисних окулярів. А ще зручно, коли на дужках продумано отвори під стрічку. Якщо доводиться часто знімати та надягати окуляри, або Ви звикли носити окуляри на шиї, у зовнішній кишені, саме шнурок полегшить процес експлуатації.

Щоб не подряпати оптику при перенесенні та зберіганні, рекомендуємо придбати чохол. Він не тільки гарантує механічний захист, але й надійно захищає від відбитків пальців та пилу. М'якою тканиною чохла зручно протирати виріб, зазвичай скло добре очищається при легкому дотику м'якого матеріалу.

Унікальність пропозицій від компанії «ПромЗІЗ-Спецодяг» promsiz-tm.ua – якісні захисні окуляри, які полегшують працю спеціалістів, зайнятих на вуличних роботах у холодну пору року, та підвищують рівень їхньої безпеки.

0
репостів
0
репостів