Середа, 06 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

В рамках проєкту «Recovery» на базі реабілітаційного відділення одного з медичних закладів Хмельниччини проведено капітальний ремонт та обладнано сучасний центр реабілітації. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

На Хмельниччині виявили низку зловживань з боку керівництва 48 інженерної бригади командування Сил підтримки ЗСУ. Щомісячно солдати, котрі працювали на приватному будівництві, одержували по 30 тис. грн. Гроші проводилися під виглядом «виконання бойового наказу».

У Полонській громаді Шепетівського району відбулося зібрання щодо перейменування села Червоне. Його мешканці визначали нову назву населеного пункту.

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури судом скасовано рішення щодо передачі у комунальну власність понад 15 га землі в межах гідрологічного заказника місцевого значення «Княже озеро» як землі сільськогосподарського призначення.

В одному з населених пунктів Хмельниччини вночі шостого березня сили протиповітряної оборони збили шість російських безпілотників. Місцеві жителі, з якими поспілкувалась кореспондентка Суспільне Хмельницький, кажуть, що такого великого обстрілу міста не було від початку повномасштабного вторгнення.

Віббулась чергова відправка кришечок на переробку у рамках акції "Крила" ініційованої БФ "ОВЕС". Завдяки свідомості мешканців міста, вихованців та школярів навчальних закладів вдалося відправити 147 кг пластику.

Онлайн-залицяльник виявився шахраєм: поліцейські закликають громадян бути пильними під час знайомств в інтернеті. Жителька Шепетівського району втратила 130 тисяч гривень, повіривши псевдошанувальнику.

Повернувся на щиті: у Шепетівці попрощалися із солдатом Андрієм Кравчуком
Розділ Події

У Шепетівській громаді – знову траурні стрічки. «На щиті» до рідної Шепетівки повернувся солдат Кравчук Андрій Анатолійович, кулеметник 3 піхотного відділення 2 піхотного взводу 2 піхотної роти військової частини, який загинув у бою проти окупантів.

У перші дні весни учні Михайлюцького ліцею, що на Шепетівщині отримали сучасний Клас безпеки в укритті. Рятувальна, правоохоронна справи та медичні основи викладатимуть на рівні з базовими в навчальному закладі.

27 лютого міський голова Шепетівки Віталій Бузиль та голова муніципальної ради Карлскуги Анна Реган урочисто підписали угоду під час засідання міської ради Карлскуги. Знайомство громад та обговорення співпраці із шведським містом Карлскуга відбулося в рамках ініціативи Cities4Cities | United4Ukraine за підтримки Шведської асоціації місцевих і регіональних влад (SALAR International) і тривало з червня 2023 року.

0
репостів
0
репостів