На Хмельниччині відкрито інноваційний центр реабілітації, що не має аналогів в області

Автор 06 березня 2024, 21:18

В рамках проєкту «Recovery» на базі реабілітаційного відділення одного з медичних закладів Хмельниччини проведено капітальний ремонт та обладнано сучасний центр реабілітації. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

Центр облаштовано з урахуванням потреб людей з інвалідністю: просторі коридори, спеціальне покриття на підлозі, поручні, багатофункціональні ліжка, відповідні меблі та санвузли. А за кошти обласного бюджету в закладі встановлено нові вхідні двері, ліфти та облаштовано територію.

Тут також є зали фізичної реабілітації, кабінети індивідуальної фізіотерапії та ерготерапії, нейрореабілітації, лазеротерапії, відновлення навиків ходьби, кабінет асистивних технологій та кабінет апаратних методів лікування, які оснащені сучасним обладнанням.

В оновленому відділенні допомагатимуть людям з різними функціональними порушеннями, отриманими внаслідок травм, вогнепальних поранень, мінно-вибухових травм, ампутацій кінцівок.

"Щиро дякую меценатам - засновникам проєкту «Recovery», керівництву закладу та медичним працівникам. Завдяки сучасним технологіям кваліфіковані спеціалісти зможуть надавати реабілітаційну допомогу більшій кількості пацієнтів, що буде сприяти їхньому швидшому відновленню. Ми робимо все можливе для швидкого відновлення та повернення наших воїнів до соціуму", - зазначив перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін - офіційна сторінка під час візиту до закладу.

0
репостів
0
репостів