Дроботун Дмитро Вікторович — лікар ортопед-травматолог

Автор 08 червня 2023, 14:04
Дроботун Дмитро Вікторович — лікар ортопед-травматолог Матеріал на правах реклами

Він володіє сучасними методами діагностики та лікування травм кісток, м'язів і суглобів. В царині сучасної ортопедії та травматології лікар ортопед-травматолог Дмитро ДРОБОТУН прагне бути кращим, а тому для своїх пацієнтів пропонує лише професійну медичну допомогу.

Травматологія - це вчення про ушкодження, їх діагностику, лікування та профілактику. Для Дмитра Вікторовича - це мрія, втілена у життя. Улюблену роботу лікар ортопед-травматолог виконує скрупульозно, чесно, відповідально та з повною віддачею:

«Артроскопія колінного суглоба ( пошкодження менісків, зв’язок, капсули колінного суглоба) - це лише початок. В перспективі - операції на плечі».


Звертайтесь за номером телефону ☎️0984177567 Дмитро Вікторович

Запис на прийом в медичному центрі «Сіліцея» м. Шепетівка , вул. проспект Миру 14д. (Номер для запису на прийом ☎️0983821166 )


Фахівець перебуває у постійному пошуку вдосконалення своїх вмінь. В системі безперервного професійного розвитку лікар як риба у воді. Щойно повернувся з курсів підвищення кваліфікації на базі потужних приватних травматологічних локацій в Одесі й Тернополі. Освоїв ази з артроскопічного відновлення хрестоподібних зв’язок колінного суглоба; техніку артроскопії ушкоджень плечового суглоба.

photo 2023 06 08 14 04 49

Артроскопія або артроскопічна хірургія – це малоінвазивний метод дослідження або лікування пошкоджень суглобів. Втручання проводиться за допомогою артроскопа, який вводиться в порожнину суглоба через мікророзріз, що дає можливість досягти мінімальної травматичності, прискореного загоєння ран і загального відновлення.

При проведенні артроскопії колінного суглоба використовується обладнання, яке забезпечує максимальну точність рухів мікрохірургічних інструментів. Процедура не вимагає спеціальної підготовки пацієнта та проводиться в плановому порядку.

Загальний час артроскопічної операції, у виконанні лікаря-травматолога Дмитра ДРОБОТУНА, становить до 1 години. Полегшення відчувається відразу. Найчастіше пацієнта виписують вже на наступний день. Він може ходити з милицями, а через 3-4 дні – без додаткової опори.

photo 2023 06 08 14 04 49 2

Реабілітація передбачає ЛФК, масаж, інші види навантажень, PRP-терапію. Пацієнту вводять плазму його крові, збагачену тромбоцитами, що містять фактори росту або гіалуронову кислоту для зменшення болю та покращення функціональності колінного суглоба.

Загалом, тривалість відновного періоду залежить від обсягу і складності операції, а також виконання рекомендацій лікаря в післяопераційний період. Ризик ускладнень після артроскопії мінімальний.

Колінний суглоб часто й легко піддається травмам і захворюванням.

Також до Дмитра Вікторовича можна звернутися з приводу інших патологій :

  • переломи верхніх та нижніх кінцівок
  • хрускіт, біль та нестабільність в колінних суглобах;
  • контрактури (обмеження руху у суглобах);
  • больові симптоми різної етіології у суглобах та кінцівках;
  • розтягнення, розриви або пошкодження м’язів та сухожилків;

Оперативні втручання проводяться в міських лікарнях Нетішина та Славути.

Останнє редагування 08 червня 2023, 14:29
0
репостів
0
репостів