Понеділок, 11 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівській громаді лікарі обстежуватимуть і вакцинуватимуть від хвороб дітей та дорослих. Завтра, 12 березня 2024 року у Шепетівці біля входу в поліклініку відбудеться виїзний профілактичний захід для дітей та дорослих “Подбай про себе!”.

Так, шахраї вмовили 35-річну шепетівчанку переказати всі свої заощадження на невідомий рахунок під приводом захисту банківської картки, яку нібито хтось мав намір зламати. В результаті жінка втратила майже 20 тисяч гривень.

5 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки — таке покарання призначив суд 35-річному жителю Полонщини, звільнивши його від відбування основного терміну з трирічним іспитовим строком.

У Хмельницькому розпочала діяти виставка картин шепетівського художника
Розділ Культура

Минулого тижня в приміщенні Будинку рад розпочала діяти виставка картин відомого шепетівського художника Михайла Сорокіна. Дванадцять творів митця, які експонуються на другому поверсі адміністративної будівлі Хмельницької обласної ради, вражають своїми масштабними розмірами та величним змістом. Більшість з них написані протягом минулого, 2023 року.

Війна безжальна. Забирає життя і воїнів, і цивільних, на фронті та у тилу. 7 березня 2024 року припинило битися серце воїна Яремчука Максима Михайловича 13.06.2003 р.н..

Школярі зустрічали весну на театралізованому святі Колодія
Розділ Культура

Сьогодні до краєзнавного відділу Музею пропаганди на тематичне свято завітали учні 2 класу Шепетівскої гімназії № 6. Разом з дітлахами працівники музею відзначали свято Колодія в українському стилі, діти теж стали учасниками дійства.

Боровся з ворогом в найгарячіших точках: в останню дорогу провели Михайла Лукащука
Розділ Події

Сьогодні, 11 березня, скорботний день для жителів нашої громади. В останню дорогу провели Воїна-Героя, нашого земляка Михайла Лукащука. 53-річний головний сержант військової частини А 4667 мужньо боровся з ворогом в найгарячіших точках на сході України: Бахмуті, Костянтинівці, Дружківці, а потім медики боролися за його життя... Захисник помер 9 березня у Нетішинській лікарні.

У неділю, 10 березня, в селі Бубнівка Волочиського району сталася смертельна ДТП. Місцевий житель наїхав трактором на 83-річну тещу – від отриманих травм вона померла. Тепер чоловіку загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Ще восени 2023 року команда активної молоді з Шепетівського НВК №1 стала учасниками молодіжної програми UPSHIFT - глобальної програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), за підтримки уряду Японії, яка в Хмельницькій області реалізується ГО «Заходи». І ось днями така участь принесла свої плоди.

На Шепетівщині перед судом постане неповнолітній винуватець ДТП, який напідпитку скоїв наїзд на пішохода. Слідчі Шепетівського райуправління поліції завершили досудове розслідування за даним фактом. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

0
репостів
0
репостів