Recent Comments

НЕ боряться вони НІЯК!!! НІ-ЯК!!! Не треба мені намагатись довести,що від мера не залежить нічого в місті! То він так бажає! В нього вдома не холодно! Тому йому особисто - начхати - і на людей, і на дітей! В своєму коментарі я ще написала про тарифи на проїзд у маршрутках, адже муніципального транспорту (чомусь) в місті нема. Що мер думаю з цього приводу? Чому дитина мусить сплачувати за проїзд 4 гривні? В школу проїзд туди та додому - 8 гривень! Кожного дня - це скільки? І це тільки на проїзд!!! Чому мер дозволив здирникам-перевізникам взагалі підвищити тариф?!? Адже, вони й так не законно обдирали людей з квітня-місяця 2015го !!! На всі ці запитання у вашого мера є відповіді ?!? Я закликаю Суди Божі війти в його життя! Щоб він ВСЕ ЦЕ переживав на власній шкурі! ВСІ СВОЇ ДІЇ !(або свою бездіяльність)! Щоб всі його "посіви" повернулись до нього жнивами!,Цікаво - чи бажає він сам собі такого "добра", яке сіє в містян на своїй посаді? Проте - буде отримувати! Рано чи пізно його приберуть із посади, рано чи пізно за все доведеться надати відповідь. Хай тоді згадує - що й як він робив людям!
  1.   about 6 years ago
У Вас тільки слово "Київ" не викликає довіри? А слово "Шепетівка"? Викликає? Обрали мера - відвертого злочинця! Бо цйого дії/бездіяльність можна кваліфікувати, як злочинна бездіяльність!!! Чому мовчите,що міська рада не піклується про дітей? Школярів та учнів ? Із яких коштів діти - школярі та учні учбових закладів м.Шепетівка змушені платити у транспорті повну вартість проїзду? Чому мер, який за фахом - педагог, не дбає про школярів та учнів ?!? Чому мер не підняв "хвилю" та чому міська рада не заборонила підвищення тарифіф на проїзд у транспорті ?!? Адже, у лютому-березні 2015го року,коли штучно було підвищено вартість на паливо - бензин ,ДТ та газ на заправках , перевізники у квітні-березні 2015 підвищили тарифи - з 2,50грн. по місту та 3 грн. до Судилкова відповідно до 3грн.по місту та 3,50 грн. до Судилкова. Але, вартість палива на заправках у березні-квтні 2015го повернулась до попередніх показників,та перевізники вартість проїзду не зменшили! Відверто,з "благословіння" мерії м.Шепетівка, нахабно грабували містян та мешканців сел та селищ навколо міста 2 роки!!! Та в них вистачило нахабства з 1го жовтня знову підвищити тарифи на перевезення !!! Знову - з мовчазної згоди міськради! Доки шепетівчани будуть терпіти цих зрадників при владі в місті ?!? Не потрібно лізти до верівникі вкраїни - в місті керують злочинці !
  1.   about 6 years ago
Також я попередила працівницю, яка сидить на телефоні,вказанному у платіжній квитанції , що коли їх там замкнуть та підпалять, можливо таке,що спалять контору,щоб вони не дивувались!
  1.   about 6 years ago
Безпокаранність породжує безвідповідальність. Ці виродки (Шепетівкаенергоінвест) знахабніли вже до "неможна"! Проте,доки ми всі разом не об'єднаємось та не почнемо спільно діяти - так і буде продовжуватись. Їхні дії можна класифікувати, як кримінальні злочини. Фальсифікація даних, здирництво та вимагання, шахрайство, та навіть знущання(стосовно дітей - катування) шляхом не надання послуги теплопостачання у холодний час попри сантарні норми ,встановлені діючим Законодавством. Доречі,норми,що встановлені КМУ - також злочинні! Міжнародні норми - це +24 градусів для приміщень, де перебувають люди/діти будь-якого віку, а ніяк НЕ 16 градусів,які вважаються НЕ комфортними для постійного перебування людини. Сьогодні я дозвонилась до Шепетівкаенергоінвест. Мала розмову із працівником. Це просто нахабні злочинники! Наабні,брехливі, тому що відчувають свою безпокаранність! Висновок - їх хтось добре "кришує"! Питання - хто саме? Чому адміністрація міста бездіє? Чому не звертається до прокуратури із Заявою про скоєння злочину? Як гадаєте,шепетівчани? Коли я запитала,на яких підставах не виконується ними постанова КМУ за підписом прем'єра відносно початку опаленного сезону 2017-2018,у відповідь отримала брехню,що міська рада не надає можливості затвердити тарифи, а до опалювального сезону у них все готове! На моє запитання, на яких підставах здирається чимала сума оплати за тепло, якого НЕ надавалось (приклад - жовтень-місяць минулого року!) почула взагалі дебільну несунітну відповідь :"А чому ви не обурюєтесь підвищенню тарифів на воду? Та ще й не якісну?" Особа підготовлена до відповідей, проте я не здавалась. Ми сплачуємо за воду, яку спожили! А не за ту, якої не надавалось! А от ця організація здирає гроші,ще й чималі, за послугу (тепло), якої НЕ надавалось! Всі знають, що в Шепетівці квітень-місяць не є опалювальним! До чого ж, тільки в Шепетівці! А не у всій країні! Проте, організація з теплопостачання в Шепетівці здирає нахабно гроші і за квітень! Тобто, за два місяці - жовтень та квітень Шепетівкаенергоінвест здирає гроші (чималі!!!) НЕ законно! І це є кримінальний злочин! Рівно, як і фальсифікація даних про те,що послуга надавалась,ще й повному обсязі,за ці два місяці! Крім того, не надання послуги теплопостачання до дитячих садоків,шкіл,лікарен,школи-інтернату (адже,діти там живуть!!!) - це також кримінальний злочин! Це знущання й навіть катування! Пропоную шепетівчанам об'єднуватись та звертатись до прокуратури із колективною Заявою про скоєння злочину! Потмів вже на підставі того, що вчинено кримінальний злочин організацією Шепетівкаенергоінвест ,звертатись до суду із колективним позовом про стягнення коштів,витрачених містянами на оплату електроенергії ,яку було використано на опалення електроопалювальним приладдям! Тільки разом ми - сила!
  1.   about 6 years ago
Не знаю, хто є такий Віктор Мирончук - мабуть, вважає себе суддею великим!
Але відповідаю саме Вам,Вікторе!
Якщо не володієте інформацією, краще не пишіть нічого!
Бо якщо Творець Вас особисто візьме саме за те місце, про яке Ви написали - гадаю, Вам буде не дуже....зручно, щонайменше....
Не Ваша справа, хто і що і як використовував! Те,що Ви написали - є ганебна брехня!
А якби пожежники, коли їх викликали, на виклик приїхали вчасно та з необхідним усим для того,щоб припинити пожежу, яка на час їхнього приїзду ще не дуже розповсюджилась, приїхали тверезі, а не готові у щеп, то була б інша справа! А так - довелось чекати на пожежників зі Славути та Судилкова!
ГАНЬБА пожежникам Шепетівки!
І вже точно не Вам обговорювати "знаки Божі",шановний пане Вікторе!
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів