Recent Comments

Коли ви всі вже наїстеся ? ( Одні "благодійники" присмоктались так до "корита" що не відірвеш , інші ж мріють повноцінно з нього смоктати). Надайте людям право самим обирати як опалювати власне житло, скасуйте монополію. Нічого не змінюється, на керування грошовими потоками стають лише інші злодюги.
  1.   about 8 years ago
22:45 хв відео чоловік дав належну оцінку Свободі та вказав на їх реальне місце, як це ще брехливий ( а це факт ! ) перевертень-патріот Одуд не заспівав гімн ? Це ж так йому притаманно - просувати власні інтереси прикриваючись патріотизмом. Горіти йому у пеклі перевертню. А Ступацюра вже чого приперся? Приміряти крісло керівника тепломережі чи стати черговим надавачем дров`яних послуг?
  1.   about 8 years ago
[quote name="Островський О.В."]Я сподіваюсь різницю між дверима і президією пояснювати не потрібно?[/quote] Невже спочатку була президія , а вже потім двері ? Невже Пустовойта вдарив таки Сарнацький ? Якщо не він то хто?
  1.   about 8 years ago
  1.   about 8 years ago
[quote name="Павло Котенко"]Сьогодні на сесії міськради прийняли проект про створення комісії про передачу цілісного комплексу системи опалення в комун.власність, відмінили рішення про надання послуг з опалення ТОВ Шепетівка Енергоінвест і внесли зміни в статут ШПВКГ щодо надання послуг з опалення. За словами чиновників протягом 10-15 днів майно мають передати в комун.підприємство, яке і продовжуватиме надавати послуги з опалення[/quote] Дай Боже нашому теляті вовка з`їсти ! Не думаю що Енергоінвест добровільно виконає рішення сесії МР, а тому процес передачі може затягнутись на значно більш тривалий термін і не варто поспішати із заявами про терміни реалізації цього рішення. Чи може морду ліца ще комусь наб`ють або руки поламають , як сьогодні , щоб пришвидшити цей процес ? Нині все вирішують ті у кого рєпа ширше ? На більше розуму не вистачає ?
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів