Вівторок, 03 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Зважаючи на дозволену величину навантаження, визначену НЕК «Укренерго», на Хмельниччині 4 січня 2023 року погодинні відключення будуть проводитися з 08:00 до 23:00. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго.

Лісівники Хмельниччини розповіли скільки ялинок вдалося реалізували
Розділ Бізнес

Майже 10 тисяч ялинок реалізували лісівники Хмельниччини до Нового року. Вторгували за головні атрибути свята 1 мільйон 528 тисяч гривень.

Третє січня подарувало нашій громаді першу новонароджену у цьому році. Доки красуня Ульяна спала на руках у мами Ані, її прийшли привітати від імені усієї громади міський голова Віталій Бузиль, заступник голови Галина Безкоровайна та головний лікар Савчук Валентина.

На Шепетівщині правоохоронці вилучили у 25-річного молодика гранату, запал до неї та наркотики. За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Вилучені предмети і речовини вилучили і направили на експертизу.

Шепетівське підприємство теплових мереж оголосило, що з 1 січня 2023 року буде стягувати плату за абонентське обслуговування споживачів послуги з постачання теплової
енергії що надається споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами.

Ізяславський райсуд призначив сім років тюрми 58-річній жінці, яка шваброю вбила свекруху. Сварка між жінками сталась у грудні 2021 року, тоді невістка нанесла не менше 20 ударів шваброю по голові літньої жінки, а також ще 20 ударів по тулубу, переламавши їй декілька ребер.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканцям Рівненської області за фактом розбою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, поєднаного з проникненням у житло (ч. 4 ст. 187 КК України).

0
репостів
0
репостів