Неділя, 22 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Графік погодинних відключень на тиждень опубліковано. Він, як і раніше, універсальний. У Графіку зазначено ті черги, які будуть гарантовано знеструмлені та черги, як можуть бути знеструмлені у разі одночасного відключення двох черг.

День Соборності зі стягами УНР та ЗУНР відзначали у Хотинській фортеці
Розділ Події

Соборна і неподільна – це про Україну. Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Особливим цей день є і для нашого краю, адже саме по західному кордону Хмельниччини проходила умовна межа між ЗУНР та УНР.

У найвищій точці Крупецької громади освятили та встановили прапор
Розділ Події

День Соборності України у Крупецькій громаді Шепетівського району розпочався урочистою ходою від Джерела Покрови Пресвятої Богородиці села Полянь та до Свято-Георгіївського храму Православної церкви України. Її присвятили сто четвертій річниці проголошення Aкту Злуки про об’єднaння Укрaїнської Нaродної Республіки тa Зaхідноукрaїнської Нaродної Республіки.

2 гран-прі на 3 перших місця здобули шепетівські чирлідери на міжнародному конкурсі
Розділ Спорт

Шепетівські чирлідери із громадської організації Cheer Planet вже 2-й рік поспіль відвідують Міжнародний очно-дистанційний конкурс-фестиваль мистецтва «ЗІРКА УКРАЇНИ». Відбувся захід у суботу, 21 січня у Хмельницькому. В цьому році було заявлено 83 наших спортсмена у 5 номерах.

На межі Хмельницької та Тернопільської областей відзначали День соборності України
Розділ Події

З нагоди Дня соборності України, за багаторічною традицією, на межі Хмельницької та Тернопільської областей, сіл Зіньки Шепетівського району та Суража відбулася зустріч представників Білогірської та Шумської громади.

0
репостів
0
репостів